dijous, 18 de febrer del 2010

Jornada de portes obertes UdG


Com ja és tradicional de forma anual la UdG realitza una Jornada de Portes Obertes, aquest any però s’ha avançant i es realitzarà el proper divendres 19 de Febrer. Normalment es realitzava el mes de març ja que amb unes millors condicions climàtiques permetia els visitar els diferents campus del Barri Vell, Montilivi i Emili Grahit.



Aquestes jornades les organitza el rectorat per apropar-se als futurs estudiants per tal que puguin veure com és i com funciona la UdG per dins. A la vegada que es fan exposicions on hi ha les explicacions dels diferents graus que s’imparteixen així com les possibles sortides professionals. D’aquesta manera els estudiants poden realitzar un recorregut complet pels diferents campus o poden anar directament a les seves temàtiques d’interès.

A més els diferents departaments i facultats realitzen activitats demostratives de que realitzen, uns dels exemples més cridaners són les demostracions que realitzen a la Politècnica amb robots submarins o a la facultat de ciències on el departament de química realitza experiments d’allò més extravagants per tal d’atraure l’atenció del públic.

Per tant el proper 19 de febrer serà un dia festiu per tots aquells futurs estudiants universitaris que podran començar a plantejar-se el futur d’una forma amena i sense presions en un entorn plenament universitàri.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada